O izdelkih

V današnjem času, ko življenje postaja vse bolj hitro in nezdravo, se stranke vse bolj obračajo na zdravju prijazne izdelke.  Povpraševanje po naravni/organski kozmetiki se je močno povečalo.

Za vas smo pripravili ponudbo privlačnih, proizvodov s katerimi bomo ugodili tudi najzahtevnejšim strankam.
NASHE so ročno izdelani naravni kozmetični izdelki.
Proizvajalec: Nashe obrt, Ul. Svete Felicite 5a, 52100 Pula.

Naša želja je,  da na trg ponudimo nove izdelke, ki bodo izstopali po vrhunski kakovosti in izvirni zunanji podobi.

Izdelki vsebujejo izključno najkakovostnejše naravne sestavine in so v celoti ročno izdelani.
NASHE  kozmetiko uporabljajo po številnih zdraviliščih,  kozmetičnih in frizerskih salonih, Wellness in Spa centrih na Hrvaškem in v  Italiji.

Postanite uporabnik luksuznih, kakovostnih izdelkov tudi vi.
Specializirani so med drugim tudi za proizvodnjo luksuznih masažnih olj.
Izbor izdelkov za nego kože so mandljevo olje , olje mareličnih koščic, arganovo olje, narvna ročno izdelana mila, pilingi, masla za telo,  trni parfumi v kocki na osnovi kokosovega olja, serum za obraz in krema za obraz s čisto svilo.

Olja so obogatena z  vitaminom E in vključujejo  najboljše sestavine za zagotavljanje kakovosti.

 

Naravna mila

Vsa naša mila so  naravna, izdelana so s hladnim stiskanjem osnove luxury french mill in vsebujejo tri visokokakovostna olja: oljčno, palmovo in kokosovo. Aktivne sestavine naših mil ne vsebujejo  parabena, SLS, PEG, konzervansov in umetnih barvil. Posebno pozornost posvečamo tudi zunanji podobi, tako da so naša mila na voljo v ročno okrašeni, posebni embalaži pisanih barv in z ustreznimi imeni in so primerna tako ta osebno nego kot za darilo.

 

Mandljeva olja za nego telesa in lasnih konic

Edinstvena mešanica  naravnega mandljevega olja, v kombinaciji z  dišavami pripomorejo pri   hidrataciji kože.
Nekaterim od olj je ekskluzivno dodan tudi zlati prah.

Mandljevo olje kot glavna sestavina naših olj je primeren za vse tipe kože, posebej za razdraženo in dehidrirano kožo.

Olje ne masti kože in ne maši por, ampak kožo navlaži in ji vrača hidratacijo. Uporablja se tudi za nego lasnih konic.

Blagodejno vpliva tudi na lase, njegove nežne sestavine krepijo nohte in trepalnice ter preprečujejo njihovo izpadanje. Olje preprečuje cepljenje lasnih konic, jih odlično neguje, suhim, poškodovanim lasem pa vrača sijaj, vlažnost in mehkobo. Pred sončenjem in po umivanju nanesite nekaj kapljic olja na konice las.

 

Kremasti emulzijski piling

Kremasti  pilinga Nashe vsebuje kokosovo in mandljevo olje in  “mešanico voska”, ki omogoča, da se voda pri tuširanju v kombinaciji z oljem spoji ter deluje kot losion za kožo.
Vlažilna krema za telo po uporabi pilinga običajno ni potrebno. Koža je po nanosu pilinga prijetno mehka, gladka in nežno odišavljena.

 

Maslo za telo

Nashe Maslo za telo je pravi  balzam za kožo. Postopoma se topi in  naredi kožo mehko in gladko.
Vsebuje kokosovo in karitejevo maslo, in ima eksotičen  vonj.

Vse to so naravni pripravki, ki imajo številne učinkovine na naše telo in organizem. Ko se zavemo kako dejansko delujejo na nas, ugotovimo, da skoraj več ne potrebujemo nepotrebnih kozmetičnih proizvodov, ki vsebujejo številne kemikalije. V sodobnem času  nam narava ponuja že toliko svojih produktov, da je skrajni čas, da pričnemo prisegati na naravno!

 

Trdni parfumi v kocki ali stiku, na osnovi kokosovega olja

Parfum je pomemben del kozmetične torbice vsake ženske, tisti pravi je neizogiben del osebnosti nekoga, ne glede na to, ali ste že našli tistega idealnega za vas ali ga še vedno iščete.
„Trdni“ parfumi so v celoti narejeni iz naravnih sestavin, nanašajo se kot balzam, primerni so za občutljivo kožo in mesto najdejo v vsaki torbici.
Lahko jih nesete kamorkoli in si kadarkoli popravite počutje. Raztopijo se na temperaturi telesa, poleg prijetnega vonja pa nudijo koži potrebno hidratacijo.