www.nashe.si
Akcija!

Milo POWDER PUFF

9.76  7.99 

Sapica svežega mediteranskega zraka s pomirjujočimi delci morske soli.

Vsa Nashe mila so  naravna, izdelana so s hladnim stiskanjem in vsebujejo tri visokokakovostna olja: oljčno, palmovo in kokosovo. Aktivne sestavine Nashe mil ne vsebujejo parabena, SLS, PEG, niti umetnih konzervansov in barvil.

Ni na zalogi

Šifra: 1005 Kategorija:

Opis

Za suho in občutljivo kožo, z izjemno bogato formulo.

S svojimi hranilnimi in regenerativnimi lastnostmi nežno očisti vašo kožo. Visoka vsebnost aktivnih maščobnih sestavin zaščiti kožo pred izsušitvijo in ji pomaga ohranjati vlažnost. Suha in občutljiva koža ponovno postane mehka, vitalna in prožna.

AKTIVNE SESTAVINE  NARAVNEGA IZVORA:

Vsa naša mila so  naravna, izdelana so s hladnim stiskanjem osnove luxury french mill in vsebujejo tri visokokakovostna olja: oljčno, palmovo in kokosovo.

Naravno milo Nashe je  preprosta alternativa za ljudi z občutljivo kožo in vse tiste, ki želijo preprečiti zunanje poškodbe ali draženje kože. Je začetek vračanja k naravi. Naravno milo  neguje kožo, jo vlaži in obnavlja ter preprečuje zgodnje znake staranja, kot tudi različne težave s kožo. Za suho in občutljivo kožo, z izjemno bogato formulo.

Naravno milo NASHE  je najboljše,  kar lahko ponudite svoji koži! Naše ročno izdelano milo NASHE  je namenjeno vsem,  od najmlajših do najstarejših, tistim ki cenijo prednosti naravnih visoko kvalitetnih izdelkov.

Naše milo je tudi za tiste,  ki jih po tuširanju pesti srbečica oz.  srbeča koža Naravna mila so brez škodljivih umetnih dodatkov,  barvil in konzervansov.

Kože ne izsušijo,  ampak jo izdatno hranijo in vlažijo.  Zato so primerna tudi za občutlivo kožo najmlajših,  vključno z malčki,  za otroke,  za najstnike,  nosečnice in odrasle ter za zrelo,  starejšo kožo,  Namesto umetnih stvari so našim milom dodana naravna negovalna sredstva,

Certificirano organsko in zajamčeno brez konzervansov (parabenov, fenoksietanola), brez sintetičnih barvil, brez PEG, brez GSO,

ni testirano na živalih!

Sestavine:

Teža: min 60 gPriporočamo