www.nashe.si

Aloe maslo za roke

8.89 

Aloe maslo, je obogaten s kar 60 %  karitejevega masla in je pravi balzam za roke z ultrabogato in kremasto teksturo, ki se hitro vpije in nemudoma zaščiti, nahrani in navlaži roke. Mandljevo in kokosovo olje skupaj s karitejevim maslom zagotavljajo izjemno učinkovito nego.

Neto 50 g

Ni na zalogi

Šifra: 2400 Kategorija:

Opis

Aloe maslo za roke vsebuje  60 %  karitejevega masla  in je pravi balzam za roke. Z ultrabogato in kremasto teksturo, ki se hitro vpije in nemudoma zaščiti, nahrani in navlaži roke. Mandljevo in kokosovo olje skupaj s karitejevim maslom zagotavljajo izjemno učinkovito nego.

Pravijo, da so roke ogledalo človeka.

Naše roke nimajo enostavnega dela. So eden izmed najbolj izpostavljenih delov kože roke. Zato je potrebna dosledna nega.

Koža na rokah je zelo tanka in skoraj tako občutljiva kot koža na obrazu! Poleg tega ima majhno število žlez, ki izločajo sebum in malo podkožnega maščobnega tkiva. Vsi te faktorji: tanka koža, slabo naravno vlaženje in vsakodnevna uporaba združijo, zato  ni nič čudnega, da naša koža postane suha. Slabo negovane roke, hitro pokažejo neprijetne znake staranja.

Zato je prav, da skrbite zanje, da so negovane, lepe. Pozimi je še posebno pomembno, da jih večkrat namažete s hranljivim maslom, in zaščititi jih morate pred mrazom. Aloe vera maslo za roke vam bo pomagal do lepih in urejenih rok.

Tukaj je nekaj naših nasvetov za negovane in urejene roke: 

  • uporabljajte blage, kakovostne izdelke za roke
  • roke umivajte z mlačno, namesto vročo vodo. To jih manj izsuši.
  • uporabljajte pH nevtralna mila, ki imajo podobno pH vrednost, kot naša koža. Takšna mila ne motijo kislega plašča kože.
  • ne uporabljajte sredstev za umivanje z antibakterijskimi dodatki. Ti ne izboljšajo čistilnih lastnosti mila, lahko pa privedejo do odpornih sevov bakterij.
  • roke postanejo suhe, starajo se hitreje in pojavijo se razpoke, ko koža ni redno negovana. To lahko vodi v nastenek ekcema.


Priporočamo